Praktijkdag De Brexit

Dinsdag 5 juni 2018

Van der Valk Hotel, Utrecht

Praktijkdag De Brexit; waar staan we nu?

Op dinsdag 5 juni 2018 organiseert Sdu de Praktijkdag Brexit; waar staan we nu. Tijdens deze dag passeren de belangrijkste onderwerpen van dit moment de revue. Sprekers vanuit onder andere Brussel en de Douane geven de laatste stand van zaken.

U wordt bijgepraat over de volgende thema's:

  • De laatste stand van zaken rond de Brexit. Gaan we links af of toch middendoor?
  • Douane aan het woord: Welke wijzigingen mogen we de komende jaren verwachten?
  • Paneldiscussie: Import en export in beweging
  • Nederlandse kansen door de Brexit

Laat u bijpraten over de stand van zaken van de brexit en de eventuele gevolgen voor uw organisatie.

Inschrijven met korting!
Schrijf u in voor deze praktijkdag vóór 7 mei 2018 en ontvang 50 euro korting. U betaalt slechts € 375,- p.p. (excl. btw) voor deze unieke praktijkdag. Mis deze kans dan ook niet.

 

Veel ondernemers niet klaar voor BrexitBrexit

De brexit komt eraan, en de kans dat het Verenigd Koninkrijk toch in de EU blijft, is klein, zeggen experts. Bookmakers schatten de kans op een op twintig. Nederlandse bedrijven en de overheid zijn echter bij lange na niet klaar en voorbereid op een breuk met de Britten. Het zal wel loslopen met die brexit, is de gedachte.

"29 maart 2019 is dichterbij dan je denkt", waarschuwt Lyne Biewinga van de Nederlands Britse Kamer van Koophandel (NBCC). Maar door alle onzekerheid over een harde of zachte brexit en de moeizaam verlopende onderhandelingen vinden bedrijven het moeilijk om zich voor te bereiden. Lees meer >>

bron: NOS.nl